Viikon eka, viikon vika

No näin tässä sit käy. Kerran viikkoon ehtii salille. DÄÄM! Noi aamut oli niin näppäriä vaikkakin ketutti kuin pientä oravaa herätä pirun aikaisin. Mutta tuli tehtyä. Nyt kun se sauma on pois niin kyllä hankalaa on löytää sopivia aikoja että olisi joko WOD tai open gym niin että pääsisi treenaamaan. Nyt on suunnitteilla joku ”jatkokurssi” aamutuimaan joten sinne ilman muuta!

Tänä aamuna venyttiin salille kahdeksalta, tosin Jamppa oli eilenkin omin nokkineen vähän jumppaamassa. Kehiteltiin eilen illalla ihan oma treeni tälle aamulle, jos vaikka WOD olisi ollut jotain semmoista mitä ei voida/kyetä/haluta/pystytä tehdä. Ihme etiäinen, koska niin siinä myös kävi. WOD olisi ollut burpeeta, mutta mä en vielä uskalla hyppiä niin kovin, mitä liike olisi edellyttänyt. Niinpä päätettiin tehdä oma WOD.

Ensin toki lämmiteltiin, edelliskerrasta oppineina. 😉 Soutua puolisen kilsaa ja päälle saman verran hölkkää. Sitten välineitä maton reunalle ja hikijumppa päälle. Otettiin varulta tuommoinen kahden setin systeemi. Eka setti meni näin:

20-16-12-8

Näitä siis jokaista ensin 20 kertaa, sitten 16, sit 12 ja sit vielä 8. Siis 56 toistoa / liike.

Pieni huokaisutauko oli paikallaan ja sitten seuraavan treenin kimppuun. Se oli tämmöinen:

20-16-12-8

Ihan oli taas tekemisen meininki, lampunsydämet silmissä kun salilta hoippui autolle. Ei tuolla treenillä nyt periaatteessa ollut mitään crossfitin kanssa tekemistä, mutta jotain sinnepäin kuitenkin. Samoja liikkeitä, samalla intensiteetillä, ei turhia taukoja sarjojen välissä. Mutta ei me aikaa siinä mitattu, kolmisen varttia noihin kahteen kului. Koitettiin löytää sellaiset liikkeet, mitkä mahdollisimman monipuolisesti ja tasaisesti rasittaisi koko kroppaa. Siinä onnistuttiin, koskapa koko kroppa tuntuu olevan mutkilla ja mustelmilla. =)

Ens viikolla taas uusin sykkein, tämä viikonloppu puuhataan synttäreitä, sisustusjuttuja ja pääsiäissäpinää töissä.

Kivaa pääsiäistä kaikille!

Tiia

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi