Treenipäivä nro3: armoton lusmuaminen alkakoon

Aamulla klo 6.30 se taas Rellun nokka otti suunnan salille. Kyllä oli vaikea herätä! En ole yhtään aamuihminen joten kyllä ottaa välillä koville tuommoinen kukonlaulun aikaan nousu.

Treenit aloitettiin lämmittelyllä. Soutua, naruhyppyä ja juoksua. Naruhypyn voin suoraan unohtaa, polvi ei kestä yhtään semmoista. Juoksu oli ihan mitä sattuu konkankonkkaa. Juoksutekniikka on todellakin pielessä ja ihan ihmeellistä könkkäämistä. Vaikka kuinka käskytin kinttua että koukkuun, suoraks, koukkuun, suoraks niin ei kun ei. Ihan tökstöks, ei joustoa eikä pehmeyttä liikkeessä. Ihan kun olis liian kiree kuminauha joka palauttaa jalan liian pian suoraksi. Tyhmää.

Sit harjoiteltiin maastavetotekniikkaa kepillä ja 7.5 kg tangolla. Mulle on Sirkiän Mervi joskus opettanut kädestä pitäen oikean tekniikan eikä siitä nytkään juuri sanomista tullut. Olen niin lyhyt että se on aika helppoa. 🙂 Sit otettiin vähän harjoituksen vuoksi painoa tankoon, laitoin varovaiset kympit kun en yhtään osaa arvioida missä kunnossa kropan öihakset on. Liian vähänhän se oli, mutta hyvää tekniikkatreeniä.

Sit siirryttiin päivän treeniin. 10 x vauhtipunnerrus tangolla ja 200 m soutu. Se kolme kertaa, kaikkiaan siis 600 m soutua ja 30 vauhtipunnerrusta. Pari tekee molemmat ensin kerran, sit toinen tekee ja toinen huilaa jne. Mulla oli 20 kg tanko kun mielessä kummitteli vielä keskiviikin treenien helppous ja vielä olis voinut olla kevyet painot päissä. Soutu sujui aika kivasti ja kivuttomasti kun oli hyvin mielessä keskiviikon hyvät neuvot oikeaoppiseen soutamiseen. Aika hyvin viittäkymppiä tuli soudettua joka setti. Kellotin itselleni ajaksi 6.17. Oli hyvä setti. Kaloreita paloi 6 min aikana 61… 🙂

Nyt alkaa sitten odotettu viikonloppu ja laivailu kutsuu. Helposti matkapahoinvoivana toi karsee tuuli ei kyllä paljon innosta… :/ mut eiköhän siitä selviä vaikka sit nukkumalla.

Kivaa viikonloppua kaikille!!

Terkuin Tiia

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi