Pikapikaa

Pikaraportti päivän treenistä.

Aluksi soutua 10 minuuttia. Ärsytti. Lähinnä se, että pitäisi ensin työntää jalat suoraksi ennenkun alkaa käsillä vetämään kapulaa rintaa kohti. Mitenhän se käytännössä mulla onnistuu täydellisen oikein… Siinä vaiheessa kun mun n. 30 senttiset kintut on suorina, ei käsiin kohdistu vielä minkäänlaista vastusta. Ja jos voima pitäisi saada jaloista, niin ööööööhhh…  No mutta, soudetaan niinkuin soudetaan. Pääasia, että kroppa lämpee. (Saattaa kyllä lämmetä korvien välikin siinä määrin, että karjaisen seuraavan kerran koutsille, että mun on pakko tehdä pelkillä käsillä, koska jalat on jo oienneet siinä vaiheessa kun härvelin vastus alkaa tuntua.)

No sitten käytiin vähän burgeneria läpi, ekat neljä – viisi liikettä. Olipas erilailla opetettu kun perjantai-illassa. Tuntui, kun olis ihan eri asiaa koitettu opettaa. Se mikä meni perjantaina oikein, olikin tänään väärin. WTF?

Sitten taas askelkyykkykävelyä, tänään tangon kanssa. Sattui ihan liikaa ja erilailla kun eilen. Toivotaan, ettei se nyt ärtyä tuon enempää.

Ja sitten leuanvetotekniikkaa. Kolme meni. Ihan jees. Tekniikka hakusessa, mutta meni ne. (Ja kämmenetkin meni, rikki meinaan.) Vielä ennen päivän treenia harjoiteltiin tempausta painot käsissä. Teki aika mukavaa, kun oli kämmenet auki jo tässä vaiheessa. Idea oli siis sama, kuin tangolla tehtäessä, mutta oli vaan kaksi erillistä painoa käsissä. Treenattiin oikeaoppista asentoa, lähtöä ja käsien sekä kropan liikerataa. Tangolla paljon helpompaa, minun mielestä.

Sitten WOD:

Näitä kahta tehtiin niin, että eka 10 x molemmat, sitten 9 x molemmat jne aina ykköseen asti.

Ei mitään kommentoitavaa. Painot oli tempaukseen oikein hyvät, niin että kolmosesta alaspäin alkoi hapottaa hyvin. Istumaan nousut oli helppoja. Aika oli 7.19, sykemittari jäi kotiin tänäänkin. Ihan siis ok aika.

Pikaraportti päättyy, nyt päiväunille. Palataan taas perjantaina!

Tiia

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi