Perjantain treeni

Mikähän mulle on tullut kun perjantain treenit jäi ylöskirjaamatta. :O

No tässä se tulee, halusitte tai ette. En mä kyllä enää muista mitä kaikkea me harjoiteltiin, leuan vetoa muistaakseni taas kerran ja ha! NYT mä tajusin, mistä se oikea liike lähtee. Vielä on paaaljon tekemistä että sen saa oikeaoppisesti tehtyä, lähinnä pelon selättämistä. Oikeesti, mua pelottaa se heiluriliike. Pelkään hulluna, että mä tipahdan alas sieltä. Edelleen muistutan, että mä olen sen puoltoistametriä lyhyt, joten oon reippaasti korkeammalla kun muut. Jos putoan heilurivauhdista niin aika varmana sattuu ja mun säkällä polveen. Joten varmuutta tekemiseen tarvitaan. Mutta siis löysin sen tietyn jutun, minkä avulla se tulee vielä joku päivä onnistumaan, kunhan kroppa vahvistuu, kädet kovettuu ja luonne karaistuu. Mä en osaa sitä selittää, mikä siinä on The Juttu, ikään kuin rintalihaksista ja vatsasta ja selästä haetaan voima siihen heiluriin, jonka avulla saa kammettua kädet niin, että leuanveto onnistuu. Eli käsivoimilla on loppuviimein verrattain pieni vaikutus homman toimimiseen.

Painopallolla touhuttiin myös. Pareittain viskottiin sitä toisillemme mitä erilaisemmissa asennoissa. Ja koska olen näköjään vanhemmiten alkanut kohlaamaan ja aivotoiminnassakin jotain häikkää varmaan on, niin sain sormeni murrettua. Otin painopallon kiinni enkä tajunnut että se painaa sen 6 kg (14 paunaa). Pikkurilliinhän se töksähti, sormi taipui hassunnäköisesti, kropan sisällä kuului ”krunts”. Kipua ei tuntunut, joten hyvin pystyi jatkamaan.

Päivän WOD oli seuraavaa settiä:

Tämä tehtiin kolme kierrosta.Eli yhteensä juoksua tuli 1,2 km ja punnerruksia 45. Aika mulla oli 8.09. Oli kiva treeni, kerrankin kohtuu simppeli ja helppo tehdä. Vaikka kyllä mulla olkapäitä hapotti aika vahvasti viimeisillä punnerruksilla. Sehän kertoo vaan siitä, että tekniikka ei ole kohdallaan, koska ei sen olkapäille pitäisi noin pahasti käydä vielä noin matalissa toistomäärissä. Tässäkin liikkeessä otetaan kuitenkin keskikropasta ja kädet tukee liikettä. Ei sen painon niin paljon pitäisi olla käsien päällä.

Treenin jälkeen teippasin pikkurillin kiinni nimettömään ja lähdin töihin. Oli se sormi aika turvoksissa ja sinersi  jo siinä vaiheessa ja murtumakohta erottui selvästi. Pikkasen pelkäsin, että olisko vallan katkennut, mutta siihen en kyllä jaksa uskoa. Töissä otin pari buranaa varuilta ja hyvin pystyi olemaan. Illalla sitten teki mieli huutaa hoosiannaa, kun oli vielä Perfect Home -kutsut pidettävänä ja tuotekassit (n. 25 kg/kassi) ja muutama pahviloota raahattavana. Ei sitä paljon viikonlopun aikana lepuutettu muutenkaan; myös lauantaina ja sunnuntaina oli kutsut ja sunnuntaina myllättiin vanhemman tytön huoneen järjestys ympäri.

Eilen meinasin mennä lääkäriin mutta sitten mietin, että ei ne sille mitään kuitenkaan tee. Korkeintaan lastan laittaa. Lastan kanssa ei voi treenata ja töissä on hankalaa, joten en mennyt. Täytyy katsoa, millaiseksi toi sormi tämän päivän treenin jälkeen meneekään, ehkä se tohtori kutsuu…

Mutta hei, tästä suoraan seuraavaan päivitykseen… =)

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi