Kivaa mutta kivuliasta -päivä

Tämän päivän teema on ”vapaaehtoisen kivun kautta”. Mun mieli on siitä kumma, että kropan kremppojen tuomat kivut ei riitä vaan pitää vielä varmistaa että varmana sattuu. Päivällä meni muutama tunti tatuoijan seurassa, kun väriteltiin vasempaan käteeni muodostuvaa viidakkoa (eli mieheni sanoin ”trendikästä hihatatuointia” =P) tällä kertaa kainalon ja ”sisäkäden” puolelta. Ja varmuuden vuoksi tatuoijalle vieraalla koneella, joten tekemisen meiningillä edettiin nelisen tuntia. Ihan hyvin saatiin taas vihreää käteen ja haukkari helläksi. =D Sitten oli vielä illalla ihkaensimmäinen on-rampin jälkeinen WOD.

Heti tähän kärkeen yksi erittäin tärkeä juttu; Sami on universumin paras crossfit-ohjaaja, joka on inspiroiva esimerkki meille kaikille aloittelijoille. Mä rakastan sua Sami ja niin rakastaa mun mieskin. ☺ ☺ ☺ (Kritiikkiin pitää vastata, tässä vastaus =))

Tultiin juurikin suorittamasta eka ”oikea” WOD. Jos kirjoittelen sekavia, niin todennäköisesti on joku verisuoni jostain päin kroppaa katkennut, kiitos vaan märän rätin lailla naamalle mätkähtäneen todellisuuden. Ei ollut ihan meidän perheelle selkeetä, miten tämä treenaaminen on-rampin jälkeen menee, joten pätkähdettiin salille tänään kun katsottiin että jaahas, wod olis klo 19.30. Meillä oli vähän semmoinen käsitys, että kyseessä olisi ollut ohjattu tunti, jossa lämmitellään ja käydään läpi liikkeitä, mutta ei se sitten ihan niin mennyt. Pikakertaus liikkeistä, boksi kantoon, painot viereen, painopallo kainaloon ja suorituspaikalle mars. Jäi siis lämmittelyt käytännössä autolta salille-kävelyn tasolle ja päivän ruokailut (kalasoppaa 30 min ennen treeniä, VIRHE!!) oli harvinaisen ketarallaan. Hyvä me. Kyllä taas olis päähän saanut taputtaa avokämmenellä. No mut kaikkea ei voi tietää tämmöisenä rookiena.

Päivän treeni. Jeppisjee. Ihan kun olis ollut rinnakkaistodellisuuden crossfitissä kun vertaa on-ramp -kurssin treeneihin. =D

Viisi (siis viisi. 5. Fem. Five. VII-FRIGGIN-SI VIISI!!) kierrosta. Ekat kaksi kierrosta punnersin ”oikeesti” ja vikat kolme tyttöjen tyylillä. Toi boksi on hupaisa kyllä kun se on mulle puoli väliin reisiä =D. Ihan yllättävän kivasti se meni ja polvea piti varoa ekat kolme kierrosta, mutta sitten se lämpeni.  Ball slam on  aikasta kiva liike, koko kroppaan ottaa mukavasti, kun malttaa vaan tehdä sen oikein (etenkin muistaa koukistaa niitä pirun polvia).  Oli ihan hyvä meininki ja hyvä kun koutsi tarkkaili koko ajan ja antoi neuvoja. Sai heti enemmän irti treenistä kun kohensi tekniikkaa eikä sitä tulisi tehtyä, jos joku ei muistuttais välillä. Ja meidän parisuhteen kannalta paljon parempi, että se joku ei ole jompikumpi meistä. =) Kolme kierrosta meni lämmitellessä ja viimeiset kaksi meni hyvällä sykkeellä ja pystyi kirimään hyvin. Kuolemaa tein muutaman minuutin WOD:n jälkeen kuitenkin. Jouduin pari kertaa muistuttamaan kalasopalle, että sen paikka on vatsassa ja vettä sai juoda väkisin. Kun pumppu palaili normaalille sykelevelille niin sitten jaksoi palautella vielä soutamalla. Loppuaika mulla oli 16.04 eikä mitään hajua onko se tasoon nähden hyvä vai ei. Itselle jäi hyvä fiilis ja se on tärkeintä!

Vielä pienet  käsilläseisontaharjoittelut ja koitin pari kertaa maastavetoa, mutta toi sormi tykytteli siihen malliin että sai unohtaa. Kotiin lähtiessä oli sellainen olo, että tulipahan pojat treenattua. =) Kotona oli pakko sekoitella palkkari, että huomenna kykenee nousta petistä. Nyt alkaa taas ajatus rullata normaaliin malliin, mutta voin sanoa, että tämän kirjoittamiseen meni puolet kauemmin kun normaalisti. 😛

Tällä viikolla crossfit-treenaaminen taitaa jäädä tähän yhteen kertaan, koska töissä pukkaa pitkää päivää ja viikonloppuna messuillaan Tampereella Rantasipi-porukalla perjantaista sunnuntaihin. Rankka viikko edessä siis.

Innokasta treeniviikkoa kaikille kuntoilijoille ja muille aurinkoista ja rentouttavaa sluibailua! =)

Terkuin Tiia

KommentoiKommentit

 1. 19.13 08.04.2014

  Apua

 2. 19.17 08.04.2014

  Miten voin auttaa, Katja?

 3. 19.22 08.04.2014

  Hahaa.. Eix tullut koko viesti

 4. 19.24 08.04.2014

  Elikkäs, apua mikä treeni?! Ja hyvä Sinä!! Itse jännitän ihan hirveesti ekaa WODia..että menen aamulla open gymiin 😉 Toipumisia! ;-))

 5. 20.45 08.04.2014

  Hyvin vedetty… Ja hetken kun vetää treenin jälkeen happea, endorfiinit virtaa, niin olo on ihan paras. Palkkarin juominen kannattaa aloittaa ihan heti treenin jälkeen, ens kerralla palkkari mukaan, suosittelen.

 6. 20.55 08.04.2014

  No oli se joo aikamoinen. 🙂 kyllä nyt alkaa olla jo ihan toipunut. Hyvin se wod siellä menee, sinne vaan. Hyvä se ois ollut ehkä itsellekin haistella ensin open gymissä, mutta tuli nyt sit näin aloitettua :). Tsemppiä!!

 7. 21.01 08.04.2014

  Moi!
  Toi on jännä… mä en ole koskaan kokenut sitä paljon puhuttua endorfiinipöhnää liikunnan jälkeen. Itse asiassa viime keväänä kun treenailin niin ihmettelin kun kaikki hypettää sitä treenin jälkeistä oloa. Ei mulle mitään sen kummempia tule, ei hyvää eikä pahaa. Mutta psyykkisesti tietty on hyvä mieli kun tuli tehtyä.
  Palkkareihin mä en oikein syty normaalisti. Otan sitä vaan tuplatreenipäivinä tai jos tiedän vetäväni kaks kovaa treeniä peräkkäisinä päivinä tai jos syöminen on jäänyt heikoksi. Muuten palaudun kyllä ihan hyvin tavallisella syömisellä. Olen siis treenannut melko paljon vuosi sitten ja silloin löysin hyvän rytmin syömiselle ja treenille. Samaa koitan noudatella nyt, toki pienellä hienosäädöllä ja varmasti kestävyysliikunnasta tällaiseen sekoiluun vaihtamisessa on omat juttunsa.
  Kiva kun kommentoit ja tsemiä sullekin!!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi