Keskiviikon kevyempi rääkki

No niin, nyt ollaan reaaliajassa.

Eilinen treeni otti alleihin ja rintalihaksiin. Olkapäät on kanssa aika hellinä. Jalat ja persus kesti kyykkäämistä aika kivasti ja mikä parasta, polvi kettuili vaan vähän aamulla. Jäykkähän se taas oli kuin mikäkin pökkelö, mutta vertyi aika pian eikä lähettänyt mitään suurempia kipusäteitä. Buranat saa olla kaapissa edelleen.

Tämän aamun treeni olikin ihan toisenlainen. Opeteltiin oikea soututekniikka (oli muuten yllättävän monimutkaista noin aluksi, ennenkun sain tekniikan haltuun. Ja mä olen soutanut aika paljon. Ja ihan päin helvettiä, näköjään), maastavedon tekniikkaa, pystypunnerruksen tekniikkaa ja taas vaihteeks kyykättiin. Sitten päästiin WOD:iin joka oli:

– maastaveto painopallolla

-pystypunnerrus tangon kanssa

Kumpaakin tehtiin vuoronperään, ensin molempia 10, sit 9, sit 8 jne aina ykköseen asti. Mä kuvittelin, että olis karmeeta eilisen punnerruksen jäljiltä ja otin vaan 7,5 kg tangon kun ajattelin että on toi yläkropan lihaksisto varmaan kuihtunut talven aikana siitä mitä se oli. Plääh. Olisin voinut tehdä kaks settiä. Aloitin tositosi rauhallisesti. Niin rauhallisesti, että vaikka vitosesta alaspäin rehkin kuin hullu, ei silti tullut edes hiki eikä tehnyt yhtään tiukkaa. Aika oli 6.07. Parantaa voi noilla painoilla pari minuuttia helposti. Näkyypähän tulos sit… treeni oli siis tosi hyvä, mutta tekijä aliarvioi itsensä pahasti. Ehkä se parin kuukauden kepeillä kävely kuitenkin piti nuo hartiaseudun ja yläselän lihakset ihan tikissä?

Perjantain treeniä ihan intopiukeena odottelen. Salaa pohdin, jos huomennakin laittais kellon soimaan 6.10 ja koittais käydä vähän lenkillä. Ihan kävellen. Ehkä… =)

Ps. Olkapäissä tuntuu tältä:

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi